РЕДОВНА ЛИНИЈА ЗА ЦРНА ГОРА

Почитувани патници нашата компанија Ганиќ Ексклузив од 01.06.2021 започнува со редовен автобуски превоз за Црна Гора. Превозот се одвива преку Косово и Албанија. Се патува со лична карта. PCR тест не е потребен. Поаѓање од Дрводекор во 22:30 Релација Скопје – Улцињ – Бар – …