Скопје-Рожаје-Бело поље и Беране

crna-gora
Ганич Ексклузив воведува редовна линија на релација:
Скопје-Рожаје-Бело поље… и Беране.Црна Гора
Поаѓање од Скопје секоја Сабота во 15:00 часот од Дрво Декор.
Секоја Недела тргнување од Бело поље во 14:00 часот, од Беране во 14:30 часот од Автобуска страница.
Од Рожаје во 15:00 часот од Автобуска станица.
Цена на повратен билет 30 еур, а во еден правец 20 еур.
Билетите може да се купат на Автобуските станици или кај нашиот преставник- ЕУРОШУНТИЧ.
Напомена: Доплата за Pcr тест 15 еур.
Информации и резарвации на следните телефони:
+38971 443 420
+38971 775 529

You can send your enquiry via the form below.

Скопје-Рожаје-Бело поље и Беране
Price From
ден1.240 Per Person
Add Travelers
Еден правец
ден1.240 Per Еден правец
Повратна
ден1.860 Per Повратна
Need Help With Booking? Send Us A Message