Манастир Грачаница и Приштина

1 Day
🍀Еднодневна прошетка во ПРИШТИНА🍀
⭐Посета на манастирот Грачаница кој се наоѓа на 10км од Приштина.
     Манастирот е посветен на Успението на Пресвета Богородица.
⭐Прошетка во центарот на Приштина
⭐Шопинг во познатиот Prishtina Mall
📆Термини:
✅12.11.2023 (Недела)
✅26.11.2023 (Недела)
✅10.12.2023 (Недела)
Цена по лице: 700 МКД

Overview

⭐Посета на манастирот Грачаница кој се наоѓа на 10км од Приштина. Манастирот е посветен на Успението на Пресвета Богородица.
⭐Прошетка во центарот на Приштина
⭐Шопинг во познатиот Prishtina Mall

Itinerary

Day 1 :
ДЕН 1
Состанок со групата во 06:45 часот, поаѓање во 07:00 часот од Дрводекор, Скопје. Предвидено време за пристигнување во Приштина 09:00 часот. Посета на манастирот Грачаница кој се наоѓа на 10км од Приштина. Манастирот е посветен на Успението на Пресвета Богородица. Прошетка во центарот на Приштина Шопинг во познатиот Prishtina Mall. Во 17:00 часот тргнување кон Македонија. Пристигнување во Скопје во вечерните часови.

Понудата вклучува

  • Автобуски превоз
  • Посета на манастирот Грачаница
  • Прошетка во центарот на Приштина
  • Шопинг во познатиот Prishtina Mall
  • Лиценциран пратител во текот на патувањето
  • Организација на патувањето

Понудата не вклучува

  • Индивидуални трошкови
  • Патничко осигурување

You can send your enquiry via the form below.

Манастир Грачаница и Приштина
From € 11
/ Adult