САРАНДА-КСАМИЛ

ПРЕВОЗ

Автобуски превоз на релација Македонија-Алабанија во сезоната од 21.05.2024 до 01.10.2024 година

Цена:3100 денари

–      Поаѓање од Скопје секој петок во 22:00h

–      Враќање од Ксамил (автобуска постојка кај Тирана Банка) секоја сабота во 14:00h

–      Враќање од Саранда (пред Хотел Бутринти) секоја сабота во 14:30h

–      Предвидено време за пристигнување во Скопје околу полноќ

–      За деца (02-11.99 год.) се одбива 10€ од цената за возрасен

–      Деца до 1,99год – бесплатно и не користат седиште

–      Ганиќ Ексклузив го задржува правото за промена на цената на автобускиот превоз во  во случај на донесување на законски мерки за дозволена исполнетост на автобусите со 50 или 70%, или промена на цената на горивото

–      Минимум 1 ден пред поаѓање Ве замолуваме да се информирате во Агенција

–      Ги замолуваме патниците да бидат на местата за поаѓање 15 мин пред поаѓањето

–      Поради густиот сообраќај во текот на летната сезона можни се определени доцнења за кои однапред се извинуваме

Itinerary

Day 1 :

You can send your enquiry via the form below.

САРАНДА-КСАМИЛ