СКОПЈЕ-УЛЦИЊ-БАР-СУТОМОРЕ-БУДВА-ТИВАТ-ХЕРЦЕГ НОВИ

viber_image_2021-06-04_13-43-47

Црна Гора е независна држава која се наоѓа на Балканскиот Полуостров. Важен факт за туризмот во Црна Гора е тоа што поседува голем број туристички градови, дел од тие градови се Улцињ, Бар, Сутоморе, Петровац, Котор, Херцег Нови, Тиват и други.

Ганиќ Ексклузив започна со редовен автобуски превоз кој што се одвива преку Косово и Албанија.

Патувајте удобно и безбедно со нашите високо туристички автобуси.

Релација Време на пристигање Време на враќање Цена на билет во еден правец Цена на повратен билет
УЛЦИЊ   07.00   19.05  1550.00 МКД  2480.00   МКД
ДОБРЕВОДЕ   07.15   18.45  1550.00 МКД  2480.00   МКД
БАР   07.30   18.30  1550.00 МКД  2480.00   МКД
СУТО МОРЕ   07.45   18.10  1550.00 МКД  2480.00   МКД
ПЕТРОВАЦ   08.00   17.55  1550.00 МКД  2480.00   МКД
БУДВА   08.30   17.30  1550.00 МКД  2480.00   МКД
ТИВАТ   09.00   16.30  1860.00 МКД  2790.00   МКД
ХЕРЦЕГ НОВИ   10.30   16.00  1860.00 МКД  2790.00  МКД

Попуст за деца:

  • Цена на повратен билет за деца од 0-2 години бесплатно.
  • Цена на повратен билет за деца од 2-10 години -50%.      

Информации и резервации на:

02/311 7771

071775529

071639804.

You can send your enquiry via the form below.

СКОПЈЕ-УЛЦИЊ-БАР-СУТОМОРЕ-БУДВА-ТИВАТ-ХЕРЦЕГ НОВИ