Редовни автобуски линии.

Меѓународна автобуска  редовна линијаКуманово -Скопје – Херцег Нови – Скопје –Куманово во сезоната од  01.06.2024  до 30.09.2024 година. Поаѓањата се секоја ден од Скопје и...
View Details
Available through out the year:
 • Јан
 • Фев
 • Мар
 • Апр
 • Мај
 • Јун
 • Јул
 • Авг
 • Сеп
 • Окт
 • Ное
 • Дек
Редовна линија Црна Гора Меѓународна автобуска  редовна линија Скопје – Подгорица –Скопје стартува на 01.10.2022 година и е со стален режим на одржување во текот...
View Details
Available through out the year:
 • Јан
 • Фев
 • Мар
 • Апр
 • Мај
 • Јун
 • Јул
 • Авг
 • Сеп
 • Окт
 • Ное
 • Дек
ПРЕВОЗ Автобуски превоз на релација Македонија-Алабанија во сезоната од 21.05.2024 до 01.10.2024 година
View Details
Available through out the year:
 • Јан
 • Фев
 • Мар
 • Апр
 • Мај
 • Јун
 • Јул
 • Авг
 • Сеп
 • Окт
 • Ное
 • Дек