Ganić Exclusive

Компанијата „Ганиќ ексклузив“, сопственост на г. Армин Ганиќ, е основана во 2019 година.

Седиштето на компанијата е во Скопје –Македонија.

Ганиќ ексклузив извршува превоз на патници на меѓународната линија помеѓу Скопје и Црна Гора.
Покрај редовната меѓународна линија за превоз на патници, извршуваме и организираме и туристички, спортски, културни и екслузивни екскурзии.

Повеќе

Активности

Зошто да патувате со нас

Покрај редовната меѓународна линија за превоз на патници, извршуваме и организираме и туристички, спортски, културни и екскурзивни екскурзии

Професионална услуга

.

100% реализација

.

Висока класа на транспорт

.

Без скриени трошоци

.