Редовни линии

Редовни автобуски линии.

Редовна линија Црна Гора Меѓународна автобуска  редовна линија Скопје – Подгорица –Скопје стартува на 01.10.2022 година и е со стален режим на одржување во текот...
View Details
Available through out the year:
 • Јан
 • Фев
 • Мар
 • Апр
 • Мај
 • Јун
 • Јул
 • Авг
 • Сеп
 • Окт
 • Ное
 • Дек