8ми Декември

8ми ДЕКЕМВРИ Истанбул за 8ми ДЕКЕМВРИ (3ноќeвања) Уживајте во градот на два континента, прекрасниот Босфор за празникот 8ми ДЕКЕМВРИ.
View Details
Available through out the year:
 • Јан
 • Фев
 • Мар
 • Апр
 • Мај
 • Јун
 • Јул
 • Авг
 • Сеп
 • Окт
 • Ное
 • Дек
Уживајте во градот на два континента, прекрасниот Босфор за празникот 8ми Декември. Истанбул ќе ве остави без здив. ИНФОРМАЦИИ: Патувањето ќе се одвива според протоколите...
View Details
Available through out the year:
 • Јан
 • Фев
 • Мар
 • Апр
 • Мај
 • Јун
 • Јул
 • Авг
 • Сеп
 • Окт
 • Ное
 • Дек

Other Trips

These are other trips.

Турција, Егејски Брег, Бодрум Хотелот се наоѓа во Ѓумбет, на 3 км од центарот на Бодрум и 42 км од аеродромот. Хотелот е на 300...
View Details
Available through out the year:
 • Јан
 • Фев
 • Мар
 • Апр
 • Мај
 • Јун
 • Јул
 • Авг
 • Сеп
 • Окт
 • Ное
 • Дек
Турција, Анталија, Сиде Хотелот се наоѓа во Титрејенгул на 60км од аеродромот во Анталија и 7км од античкиот град Сиде. Хотелска приватна песочна плажа на...
View Details
Available through out the year:
 • Јан
 • Фев
 • Мар
 • Апр
 • Мај
 • Јун
 • Јул
 • Авг
 • Сеп
 • Окт
 • Ное
 • Дек