8ми ДЕКЕМВРИ Истанбул за 8ми ДЕКЕМВРИ (3ноќeвања) Уживајте во градот на два континента, прекрасниот Босфор за празникот 8ми ДЕКЕМВРИ.
View Details
Available through out the year:
  • Јан
  • Фев
  • Мар
  • Апр
  • Мај
  • Јун
  • Јул
  • Авг
  • Сеп
  • Окт
  • Ное
  • Дек
8ми ДЕКЕМВРИ во БУДВА ! Ако сте љубители на Јадранот, тогаш Будва е најдобриот избор за вас! Прекрасна обала, убавото море, прекрасни плажи, сонце, убави...
View Details
Available through out the year:
  • Јан
  • Фев
  • Мар
  • Апр
  • Мај
  • Јун
  • Јул
  • Авг
  • Сеп
  • Окт
  • Ное
  • Дек
Уживајте во градот на два континента, прекрасниот Босфор за празникот 8ми Декември. Истанбул ќе ве остави без здив. ИНФОРМАЦИИ: Патувањето ќе се одвива според протоколите...
View Details
Available through out the year:
  • Јан
  • Фев
  • Мар
  • Апр
  • Мај
  • Јун
  • Јул
  • Авг
  • Сеп
  • Окт
  • Ное
  • Дек
€ 16
Уживање во прекрасното море, песочна плажа и многу дружба Песочната плажа во Шенѓин е една од најубавите плажи каде што може да ги поминувате летните...
View Details
Available through out the year:
  • Јан
  • Фев
  • Мар
  • Апр
  • Мај
  • Јун
  • Јул
  • Авг
  • Сеп
  • Окт
  • Ное
  • Дек
€ 16
ТЕРМИН: 24.05.2023  Уживање во прекрасното море, песочна плажа и многу дружба Песочната плажа во Паралија е една од најубавите плажи каде што може да ги...
View Details
Available through out the year:
  • Јан
  • Фев
  • Мар
  • Апр
  • Мај
  • Јун
  • Јул
  • Авг
  • Сеп
  • Окт
  • Ное
  • Дек