РЕДОВНА ЛИНИЈА ЗА ЦРНА ГОРА

Меѓународна автобуска  редовна линијаКуманово -Скопје – Херцег Нови – Скопје –Куманово во сезоната од  01.06.2024  до 30.09.2024 година.

Поаѓањата се секоја ден од Скопје и Куманово  и секој ден од Херцег Нови.

Поаѓањата од Скопје се секој ден во 22:00 часот Автобуска станица перон 8
Поаѓањата од Куманово се секој ден во 20:45 часот

Поаѓањата од Скопје се секој ден во 22:00 часот Автобуска станица перон 8 Поаѓањата од Куманово се секој ден во 20:45 часот

ПОПУСТИ ЗА ДЕЦА:
*Деца од 2 до 12 години – (минус 10 евра/610 денари)

БАГАЖ:
*Едно парче до 25 кг (
100 cm/60cm) или две парчиња до 25 кг (50 cm/30cm) без наплата
*над 25 кг за секое парче  се наплаќа 10% од цената на билетот во еден правец односно 5% од цената на повратен билет
*рачен багаж не се наплаќа

Itinerary

You can send your enquiry via the form below.

РЕДОВНА ЛИНИЈА ЗА ЦРНА ГОРА