РЕДОВНА ЛИНИЈА СКОПЈЕ -ПОДГОРИЦА

Редовна линија Црна Гора

Меѓународна автобуска  редовна линија Скопје – Подгорица –Скопје стартува на 01.10.2022 година и е со стален режим на одржување во текот на целата година.

Поаѓањата од Скопје се секоја сабота во 12:00 часот од автобуска станица – Скопје (Перон број 4) 
Поаѓањата од Подгорица се секоја недела во 11:00 часот од автобуска станица.

Поаѓањата од Скопје се секоја сабота во 12:00 часот од автобуска станица во Скопје (перон 4). Поаѓањата од Подгорица  се секоја недела во 11:00 часот од автобуска станица Подгорица.

ПОПУСТИ ЗА ДЕЦА:
*Деца од 2 до 12 години – (минус 10 евра / 610 денари)

БАГАЖ:
*Едно парче до 25 кг (100 cm/60cm) или две парчиња до 25 кг (50 cm/30cm) без наплата
*над 25 кг за секое парче  се наплаќа 10% од цената на билетот во еден правец односно 5% од цената на повратен билет
*рачен багаж не се наплаќа

Itinerary

You can send your enquiry via the form below.

РЕДОВНА ЛИНИЈА СКОПЈЕ -ПОДГОРИЦА