ВРАБОТУВАЊЕ

ВРАБОТУВАЊЕ:
Поради зголемениот обем на работа со цел да овозможиме побрза и поквалитетна услуга на нашите клиенти ГАНИЌ ЕКСКЛУЗИВ го проширува својот тим и има отворена позиција за вработување.
Вработуваме:
Референт за презентација, продажба и реализација на туристички аранжмани

Пожелни Квалификации:
– Претходно искуство од областа на туристичкото / агенциското работење;

-Познавање на англиски јазик;
-Основни компјутерски познавања (MS Office)
– Одлични комуникациски способности;
– Организираност и одговорност;
-Возачка дозвола (ќе се смета за предност);

ШТО НУДИМЕ?
-Редовни месечни примања
-Бонуси
-Патувања

Дoколку сакате да станете дел од нашиот тим, испратете Ваше CV на нaшата e-mail адреса: ganic.ekskluziv@yahoo.com