ВРАБОТУВАЊЕ

ВРАБОТУВАЊЕ: Поради зголемениот обем на работа со цел да овозможиме побрза и поквалитетна услуга на нашите клиенти ГАНИЌ ЕКСКЛУЗИВ го проширува својот тим и има отворена позиција за вработување. Вработуваме: Референт за презентација, продажба и реализација на туристички аранжмани Пожелни Квалификации: – Претходно искуство од …

MERCEDES  BENZ     VIP  CLASS  9

Марка на возило: MERCEDES BENZ Модел на возилото: VIP CLASS Броја на седишта: 9 Вид на возилото: M2- ПАТНИЧКИРегистрација : SK 1641 BA Автобусот е од висока туристичка класа, опремен со комплетно потребна опрема, како што се безбедносни појаси, двд/аудио опрема, туристички функционални седишта, клима уред, лиценца за меѓународен и …

MERCEDES  BENZ    SPRINTER  518 CDI  20+1

Марка на возило: MERCEDES BENZ Модел на возилото: SPRINTER 518 CDI Броја на седишта: 20+1 Вид на возилото: M2- ПАТНИЧКИРегистрација : SK 511 SL Автобусот е од висока туристичка класа, опремен со комплетно потребна опрема, како што се безбедносни појаси, двд/аудио опрема, туристички функционални седишта, клима уред, лиценца за меѓународен …

NEOPLAN  316   60+2

Марка на возило: NEOPLAN Модел на возилото: 316 Броја на седишта: 60+2 Вид на возилото: M3- ПАТНИЧКИ Регистрација : SK 0870 AL Автобусот е од висока туристичка класа, опремен со комплетно потребна опрема, како што се безбедносни појаси, двд/аудио опрема, туристички функционални седишта, клима уред, лиценца за меѓународен и домашен превоз …

SETRA S 309 HD   33+2

Марка на возило: SETRA Модел на возилото: S 309 HD Броја на седишта: 33+2 Вид на возилото: M3- ПАТНИЧКИЕко стандард : EURO X Регистрација : SK 2230 BD Автобусот е од висока туристичка класа, опремен со комплетно потребна опрема, како што се безбедносни појаси, двд/аудио опрема, туристички функционални седишта, клима уред, лиценца …

NEOPLAN  SKYLINER  75+2

Марка на возило: NEOPLAN Модел на возилото: SKYLINER 1122/3 C Броја на седишта: 75+2 Вид на возилото: M3- ПАТНИЧКИ Регистрација : SK 0075 AL Автобусот е од висока туристичка класа, опремен со комплетно потребна опрема, како што се безбедносни појаси, двд/аудио опрема, туристички функционални седишта, клима уред, лиценца за меѓународен и …

NEOPLAN  N516 STARLINER  54+2

Марка на возило: NEOPLAN Модел на возилото: STARLINER  N516 Броја на седишта: 54+2 Вид на возилото: M3- ПАТНИЧКИ Регистрација : SK 9192 AN Автобусот е од висока туристичка класа, опремен со комплетно потребна опрема, како што се безбедносни појаси, двд/аудио опрема, туристички функционални седишта, клима уред, лиценца за меѓународен и домашен …

NEOPLAN  N516 STARLINER 54+2

Марка на возило: NEOPLAN Модел на возилото:  STARLINER N516    Броја на седишта: 54+2 Вид на возилото: M3- ПАТНИЧКИ Регистрација : SK 0530 BC Автобусот е од висока туристичка класа, опремен со комплетно потребна опрема, како што се безбедносни појаси, двд/аудио опрема, туристички функционални седишта, клима уред, лиценца за меѓународен …

NEOPLAN  CITYLINER 46+2

Марка на возило: NEOPLAN Модел на возилото: N1216 HD CITYLINER    Броја на седишта: 46+2 Вид на возилото: M3- ПАТНИЧКИ Регистрација : SK 1811 AT Автобусот е од висока туристичка класа, опремен со комплетно потребна опрема, како што се безбедносни појаси, двд/аудио опрема, туристички функционални седишта, клима уред, лиценца за меѓународен …

MAN FORTUNA MEGA 54+2

Марка на возило: MAN Модел на возилото: RHC464 FORTUNA MEGA   Броја на седишта: 54+2 Вид на возилото: M3- ПАТНИЧКИ АВТОБУС КЛАСА III Регистрација : SK 3100AN Автобусот е од висока туристичка класа, опремен со комплетно потребна опрема, како што се безбедносни појаси, двд/аудио опрема, туристички функционални седишта, клима …