SETRA S 309 HD   33+2

Марка на возило: SETRA

Модел на возилото: S 309 HD

Броја на седишта: 33+2

Вид на возилото: M3- ПАТНИЧКИ
Еко стандард : EURO X

Регистрација : SK 2230 BD

Автобусот е од висока туристичка класа, опремен со комплетно потребна опрема, како што се безбедносни појаси, двд/аудио опрема, туристички функционални седишта, клима уред, лиценца за меѓународен и домашен превоз на патници, потврда за исполнување на условите за превоз на деца, технички и  патни дозволи, ИСО сертификат за исполнување на стандардите за животна средина, каско осигурување.

Контакт  

071/775-529
070/215-697

ganic.ekskluziv@yahoo.com

You may also like...