ВРАБОТУВАЊЕ

ВРАБОТУВАЊЕ: Поради зголемениот обем на работа со цел да овозможиме побрза и поквалитетна услуга на нашите клиенти ГАНИЌ ЕКСКЛУЗИВ го проширува својот тим и има отворена позиција за вработување. Вработуваме: Референт за презентација, продажба и реализација на туристички аранжмани Пожелни Квалификации: – Претходно искуство од …