Еднодневно капење во Шенѓин, Албанија – 24 MAJ

☀️Уживање во прекрасното море, песочна плажа и многу дружба
😎Песочната плажа во Шенѓин е една од најубавите плажи каде што може да ги поминувате летните одмори.Локалното население овој дел го смета за „оаза на Јадранот“.Шенѓин ќе ви понуди широки плажи долги 3 километри, чист песок и сино Јадранско море. На само 4 часа возење од Скопје, Шенѓин ќе ви понуди се она што е доволно за вистинско уживање.

Еднодневно патување во Шенѓин, Албанија

☀️Уживање во прекрасното море, песочна плажа и многу дружба
😎Еднодневно капење во Шенѓин кој со право го носи епитетот за „оаза на Јадранот“!

Програма:

Day 1 :
1 ден.
Поаѓање во 02:30 часот ( собирање на група во 02:15 пред Т.А. Ганиќ Ексклузив на Дрводекор спроти Холидеј Ин ) Ноќно возење преку Косово со паузи за царински формалности и одмор. Предвидено време за пристигнување во Шенѓин во утринските часови. Слободно време за еднодневно уживање. Враќање во 18:00 часот. Пристигнување во Скопје околу полноќ.

You can send your enquiry via the form below.

Еднодневно капење во Шенѓин, Албанија – 24 MAJ
From € 16
/ Adult