Sunny Days Mirette Family Resort  ***

7 Days

Египет, Црвено море, Хургада

 • 25 мај 2022
 • 6 ноќи
 • All inclusive
 • Skopje Airport
 • од € 972

Содржини

 • Спорт и забава
  • Пикадо
  • Сала за вежбање (Теретана)
  • Тенис
 • За деца
  • Клуб за деца
 • Плажа
  • Лежалки за плажа
 • Ресторани и барови
  • Ресторан
 • Базени
  • Надворешен базен

Itinerary

Day 1 :

You can send your enquiry via the form below.

Sunny Days Mirette Family Resort  ***